Deufol Saint-Nabord: Inhuldiging van de uitbreiding van het magazijn. Meer dan een hectare gewijd aan medische producten!

Deufol Saint-Nabord: Inhuldiging van de uitbreiding van het magazijn. Meer dan een hectare gewijd aan medische producten!

28 maart 2019

Te Saint-Nabord breidde Deufol zijn magazijn - het Frans distributiecentrum voor Lohmann & Rauscher - uit met 3000 m2. Een goede reden om een feestje te organiseren!

Deufol is sinds 2003 gevestigd in Saint Nabord met een logistiek platform dat uitsluitend is gewijd aan Lohmann en Rauscher. Het is gevestigd in Remiremont en DEUFOL heeft onlangs zijn samenwerking met deze klant, gespecialiseerd in medische hulpmiddelen, voor een periode van 10 jaar verlengd.

Logistics for Healthcare

Dankzij deze sterke en langdurige relatie hebben we onlangs kunnen investeren in een uitbreiding van bijna 3000 m2, waardoor de totale oppervlakte van het depot op 11000 m2 komt. Deze donderdag werden verkozen functionarissen, klanten, leveranciers en medewerkers van beide bedrijven uitgenodigd voor het bezoek en de inauguratie.

distributiecentrum

Deze uitbreiding, met een totale kostprijs van twee miljoen euro, was noodzakelijk geworden om aan de constante groei van de activiteit te voldoen. Zo verzond het platform 15 jaar geleden 165.000 orders per jaar, terwijl het er vandaag 325.000 behandelt. Oorspronkelijk gepland voor ingebruikname in januari, is de uitbreiding al operationeel sinds oktober vorig jaar.

saint nabord

Deufol heeft nu 5 extra dokken die de goederenstroom door het magazijn vergemakkelijken. Het profiteert ook van de nieuwste technologieën zoals het "pick to voice" -systeem, elektrische trolleys waarmee verschillende bestellingen tegelijkertijd kunnen worden voorbereid en werknemersbewegingen kunnen worden geoptimaliseerd, en een geautomatiseerde verpakkingslijn die het werk van de afdeling verpakking en verzending vergemakkelijkt.

transportsysteem

Naar verwachting zullen er zeven nieuwe medewerkers aangeworven worden, waardoor het personeelsbestand van Deufol uitkomt op ongeveer 45 werknemers.

verpakking

Het resultaat van een internationale samenwerking tussen Deufol en Lohmann & Rauscher, heeft dit platform gekozen voor het departement Vosges en zijn bevoorrechte positie binnen Europa om de levering van producten te garanderen aan 80% van de apotheken in Frankrijk, ziekenhuizen maar ook aan export klanten, met name in de Maghreb-landen. Een goed voorbeeld van internationale samenwerking.

Da's Deufol. We focus on your packaging + supply chain limits and remove them!

Deufol. Magazijnbeheer.

Zoek je een professionele partner voor opslag en distributie van uw goederen? Reken op Deufol. We zullen er voor zorgen. 

Meer info? 

of stuur een mailtje naar belgium@deufol.com

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x