DEUFOL Port of Antwerp verhuist naar Churchilldok, Kaai 414

DEUFOL Port of Antwerp verhuist naar  Churchilldok,  Kaai 414

19 mei 2020

Deufol Port of Antwerp verhuist van de Beliweg kaai 317 naar een nieuwe locatie in de haven: Vanaf 1 juni 2020 bedienen we je vanuit het Churchilldok Zuid, Wilmarsstraat, kade 414, 2030 Antwerpen.

Deufol AEO magazijn en douane entrepot antwerpen

Op deze nieuwe site, in het centrum van het Breakbulk-gebied in de haven, bieden wij je ons volledige aanbod van Deufol Industriële Verpakkings- en Logistieke diensten aan. Om jouw Supply Chain naar een niveau hoger te tillen!

De 40.000 m² grote, multimodaal geconnecteerde locatie (Water - Spoor - Baan) met een magazijn van 9000 m2  is volledig beveiligd  en AEO gecertificeerd.

Deufol multimodaal magazijn haven Antwerpen

Gebruik DEUFOL als logistieke HUB. Voor IMPORT of EXPORT.

HUB Antwerpen opslagruimte Antwerpen

Heb je nood aan opslagruimte in het hart van de haven van Antwerpen? Dan kunnen wij je goederen ontvangen, opslaan en verzenden. Ook indien je goederen onder douane toezicht vallen. Dan beheren we ze  in ons AEO gecertificeerde douane-entrepot.

Ook voor container stuffing & stripping kan u bij ons terecht: Goederen vastzetten op alle formaten van bodems en beschermen, bijvoorbeeld door middel van krimpfolie. Containers lossen, de goederen sorteren, nakijken, herverpakken, opslaan en terug verzenden. Deufol kan het voor je organiseren.

Nood aan lange termijn opslag? Binnen of buiten? Ook dat kunnen we voor je regelen, inclusief bescherming van je goederen tegen externe factoren zoals vochtigheid, oxidatie, vervuiling, zonlicht of bevriezen.

DEUFOL wereldwijd toonaangevend in industriële verpakking. Ook in Antwerpen.

verpakken haven Antwerpen verpakken op verplaatsing verpakken on site

Als specialist in export verpakking voor industriële (breakbulk) goederen is het voor Deufol natuurlijk geen enkel probleem om ook dit vanaf de nieuwe locatie te verzekeren. Het zeewaardig verpakken van goederen heeft voor ons geen geheimen en onze nieuwe locatie aan het Churchill-dok is de ideale locatie hiervoor. Wij voorzien de gepaste verpakking voor jouw goederen én de transportweg: Het juiste ontwerp met de juiste materialen, zoals ISPM 15 gecertificeerd hout (vol hout, OSB, multiplex), beschermende folie (ALU-folie, VCI folie, krimpfolie…), vochtbescherming, stalen profielen ter versteviging, en tracking en meettoestellen.

Deufol engineering services als extra!

 palettenhouten kistendemontage

Industriële projecten omvatten méér dan opslag, verpakking en transport. Vaak komt er ook demontage, montage, ombouw, herstelling of aanpassing bij kijken. Ook deze expertise heeft Deufol. En we bieden je die ook vanuit Deufol Port of Antwerp!

Deufol Port of Antwerp: Mobiele teams.

container herstellen

Kaai 414 is onze nieuwe uitvalsbasis voor mobiele verpakking in de Antwerpse haven. Deufol komt naar jouw locatie, of eender welke terminal. Met het juiste materiaal en kennis van zaken. Snel en veilig.

We kijken ernaar uit om je vanuit onze nieuwe site te bedienen!

Heb je vragen? Wil je meer weten? Heb je interesse om ons te bezoeken?


of stuur een mail naar deufol.portofantwerp@deufol.com  


Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x