19 mei 2020

DEUFOL Port of Antwerp verhuist naar Churchilldok, Kaai 414

Deufol Port of Antwerp verhuist van de Beliweg kaai 317 naar een nieuwe locatie in de haven: Vanaf 1 juni 2020 bedienen we je vanuit het Churchilldok Zuid, Wilmarsstraat, kade 414, 2030 Antwerpen.

Deufol AEO magazijn en douane entrepot antwerpen

Op deze nieuwe site, in het centrum van het Breakbulk-gebied in de haven, bieden wij je ons volledige aanbod van Deufol Industriële Verpakkings- en Logistieke diensten aan. Om jouw Supply Chain naar een niveau hoger te tillen!

De 40.000 m² grote, multimodaal geconnecteerde locatie (Water - Spoor - Baan) met een magazijn van 9000 m2  is volledig beveiligd  en AEO gecertificeerd.

Deufol multimodaal magazijn haven Antwerpen

Gebruik DEUFOL als logistieke HUB. Voor IMPORT of EXPORT.

HUB Antwerpen opslagruimte Antwerpen

Heb je nood aan opslagruimte in het hart van de haven van Antwerpen? Dan kunnen wij je goederen ontvangen, opslaan en verzenden. Ook indien je goederen onder douane toezicht vallen. Dan beheren we ze  in ons AEO gecertificeerde douane-entrepot.

Ook voor container stuffing & stripping kan u bij ons terecht: Goederen vastzetten op alle formaten van bodems en beschermen, bijvoorbeeld door middel van krimpfolie. Containers lossen, de goederen sorteren, nakijken, herverpakken, opslaan en terug verzenden. Deufol kan het voor je organiseren.

Nood aan lange termijn opslag? Binnen of buiten? Ook dat kunnen we voor je regelen, inclusief bescherming van je goederen tegen externe factoren zoals vochtigheid, oxidatie, vervuiling, zonlicht of bevriezen.

DEUFOL wereldwijd toonaangevend in industriële verpakking. Ook in Antwerpen.

verpakken haven Antwerpen verpakken op verplaatsing verpakken on site

Als specialist in export verpakking voor industriële (breakbulk) goederen is het voor Deufol natuurlijk geen enkel probleem om ook dit vanaf de nieuwe locatie te verzekeren. Het zeewaardig verpakken van goederen heeft voor ons geen geheimen en onze nieuwe locatie aan het Churchill-dok is de ideale locatie hiervoor. Wij voorzien de gepaste verpakking voor jouw goederen én de transportweg: Het juiste ontwerp met de juiste materialen, zoals ISPM 15 gecertificeerd hout (vol hout, OSB, multiplex), beschermende folie (ALU-folie, VCI folie, krimpfolie…), vochtbescherming, stalen profielen ter versteviging, en tracking en meettoestellen.

Deufol engineering services als extra!

 palettenhouten kistendemontage

Industriële projecten omvatten méér dan opslag, verpakking en transport. Vaak komt er ook demontage, montage, ombouw, herstelling of aanpassing bij kijken. Ook deze expertise heeft Deufol. En we bieden je die ook vanuit Deufol Port of Antwerp!

Deufol Port of Antwerp: Mobiele teams.

container herstellen

Kaai 414 is onze nieuwe uitvalsbasis voor mobiele verpakking in de Antwerpse haven. Deufol komt naar jouw locatie, of eender welke terminal. Met het juiste materiaal en kennis van zaken. Snel en veilig.

We kijken ernaar uit om je vanuit onze nieuwe site te bedienen!

Heb je vragen? Wil je meer weten? Heb je interesse om ons te bezoeken?


of stuur een mail naar deufol.portofantwerp@deufol.com  


DEUFOL Port of Antwerp verhuist naar  Churchilldok,  Kaai 414

Vermijd blokkering van je goederen met Deufol ConPLY.

Verpak je exportvracht met de DEUFOL ConPLY verpakking. Een exportverpakking van hoogwaardig materiaal en niet geclassificeerd als massief hout. Zo vermijd je problemen bij douanecontroles op basis van de ISPM 15 richtlijn.

1 oktober 2020

Lees meer

Verstoort Covid-19 ook jouw logistieke keten?

Verstoort COVID-19 jouw logistiek? Heb je nood aan extra (tijdelijke) opslag van je goederen. Heb je nood aan logistieke ondersteuning zoals voorraadbeheer, opslag, verpakking en verzending van je producten? Deufol kan je helpen. In België en wereldwijd.

22 april 2020

Lees meer

COVID-19: DEUFOL WAREMME BLIJFT DE ZORGSECTOR BELEVEREN: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

Deufol Waremme verdeelde de voorbije 3 weken meer dan 20.000 m3 aan gezondheidsproducten vanuit ons EDC aan ziekenhuizen en apotheken. Een record! DIKKE DANK U! Aan onze collega's die ondanks deze moeilijke tijden het beste van zichzelf blijven geven om tijdige leveringen te garanderen. Trots dat DEUFOL deel is van de toeleveringsketen om het Coronavirus te bestrijden!

24 maart 2020

Lees meer

DEUFOL NODIGT JE UIT OP ANTWERP XL 2020. WEES ONZE VIP-GAST!

DEUFOL, wereldleider in Industriële verpakking & toeleveringsketen nodigt je uit om VIP-gast te zijn op Antwerp XL 2020. Kom naar onze stand H50. Antwerp XL is het evenement gewijd aan breakbulk, projectlading, RoRo en heavy lift maritieme logistiek. Kom met ons praten over de uitdagingen en problemen in jouw verpakking & Supply Chain.

6 maart 2020

Lees meer

Deufol verhuist een hoogtechnologische productielijn van België naar US.

Voor een klant in de sector van meetinstrumenten heeft Deufol recent een productielijn verhuisd van België naar USA. Deze verhuis was een “turnkey project”. De productielijn moest perfect werkend terug opgeleverd worden op de nieuwe locatie. We namen alles voor onze rekening: Demontage – Verpakking – Transport & Douane – Uitpakken en Montage. Industriële Verhuis: een Deufol expertise!

3 februari 2020

Lees meer

Deufol opent 4500 m2 DEUFOL Liège Airport magazijn.

Deufol is nu aanwezig te Luik, met een 4500m2 magazijn op een boogscheut van de luchthaven. Het magazijn heeft ook een zeer goede connectiviteit naar de Luikse Trimodale binnenhaven en het Europese binnenland, heeft 6 laadkades en kan tot 6000 palletten huizen. Perfect voor jouw distributielogistiek of import/exportstromen!

2 januari 2020

Lees meer

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM: START!

DEUFOL start in 2020 in Benelux & Frankrijk met een DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM. We leiden onze collega's op zodat ze (beter) gewapend zijn om jou bij te staan in het analyseren en verbeteren van je logistiek management. Want DEUFOL staat voor een complete verpakkings- en logistieke dienstverlening op maat!

22 januari 2020

Lees meer

DEUFOL SPONSORT HET AGORIA SOLAR TEAM

Voor de tweede keer op rij is Deufol sponsor van het Belgische AGORIA SOLAR-TEAM. Het is een team van ingenieursstudenten die de uitdaging aangaan om een 100% door de zon gedreven wagen te ontwerpen en te produceren om deel te nemen aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Deufol levert gratis de juiste verpakking voor de auto en alle accessoires, evenals de documentatie voor het transport van de gevaarlijke goederen.

15 juni 2019

Lees meer

Deufol Saint-Nabord: Inhuldiging van de uitbreiding van het magazijn. Meer dan een hectare gewijd aan medische producten!

Deufol breidde zijn magazijn in Saint-Nabord - het Frans distributiecentrum voor Lohmann & Rauscher - uit met 3000 m2. Een goede reden om een feestje te organiseren!

28 maart 2019

Lees meer

Deufol Export Packaging Engineering workshop

Hoe de meest geschikte exportverpakking ontwerpen? Dat is maatwerk: Op maat van de transportroute: zee, lucht, weg? Op maat van het product: Zwaar of licht? Groot of klein? Breekbaar of robuust? Corrosie, temperatuur of schokgevoelig? ... Dit is wat DEUFOL-collega's leren in de DEUFOL BOX ENGINEERING WORKSHOPS. Zoals vandaag in Lier.

22 maart 2019

Lees meer

Deufol HOUThalen goes HOUT!!

Een mooi beeld bij Deufol Technics in Houthalen deze week: De eerste houten exportverpakkingen gebouwd en geleverd! Vanaf krijgt u van ons in Houthalen, naast expertise in staal, ook expertise in Exportverpakking! Een nieuwe stap om onze Industriële Verpakkingsservice in regio Limburg te versterken.

14 november 2018

Lees meer

VCA certificatie

Op 31 Juli 2018 ontvingen onze sites Deufol Lier en Deufol Port of Antwerp - na vlekkeloos verlopen audits - hun hernieuwd VCA-certificaat! U kan dus blijven rekenen op onze mobiele teams, die bij u veilig en kwalitatief verpakkingswerk komen leveren. Meer weten? Contacteer ons via belgium@deufol.com !

13 augustus 2018

Lees meer

Het Punch Powertrain Solar Team brengt een bezoek aan Deufol.

Gisteren bezocht het Punch Powertrain Solar Team sponsor Deufol. De raceauto 'Punch II' (3e in BRIDGESTONE WORLD SOLAR CHALLENGE 2017!) werd gepresenteerd aan het Deufol-personeel op onze Lier-site. In oktober neemt Punch II deel aan de CARRERA SOLAR ATACAMA in Chili, de zwaarste race voor solarcars ter wereld. Deufol zal opnieuw 'topklasse' verpakkingen leveren voor de 'topklasse' auto en materialen zodat ze veilig in Chili aankomen. Hopelijk brengt Punch II een medaille mee naar huis! Duimen maar!

25 juli 2018

Lees meer

Deufol ondertekent het VIL Charter Duurzame Logistiek!

Deufol streeft naar economische rentabiliteit mét respect voor mens en milieu. Want wij dragen mee de verantwoordelijkheid voor de generatie van morgen!

19 juli 2018

Lees meer

Interview met Deufol in de Supply Chain-bijlage bij Trends van 21 juni.

Een klant die zijn goederen uit handen geeft moet op beide oren kunnen slapen. Die garantie bieden wij.” Aan het woord is Ralph Mertens, business development manager bij de verpakkingsmultinational Deufol.

21 juni 2018

Lees meer

Ontdek hoe Deufol uw importstromen beheert, ook van producten die nog giftige gassen bevatten.

Als u goederen importeert, is vlot op de markt te brengen van uw producten essentieel voor uw bedrijf. Goederenontvangst, douane-inklaring, kwaliteitscontroles, (re-) verpakking & (her-) etikettering, opslag & verzending naar uw klanten ... het is cruciaal om het tijdig, efficiënt en veilig te doen.

11 juni 2018

Lees meer

Deufol - Digital Champion 2018

Digitale competentie, niet alleen als een buzzword of belofte, maar consequent bedacht, ontwikkeld en geprogrammeerd en uiteindelijk beschikbaar gesteld als apps in onze eigen cloud.

26 maart 2018

Lees meer

Deufol maakt een veilige verpakking voor de Siemens racecar op zijn weg naar Las Vegas.

Door gebruik te maken van onze expertise, is het duidelijk dat Siemens niet wil gokken voor ze in Las Vegas aankomen! Deufol wil Siemens bedanken voor het vertrouwen!

8 november 2017

Lees meer

De solarwagen van het Punch Powertrain Solar Team is klaar voor verzending!

Deufol is trots om deel uit te maken van het ondersteunende bedrijf voor het Belgische team. Deufol Lier heeft niet alleen een kist op maat voorzien voor het transport van de Solarauto, uitrusting en reserveonderdelen, maar heeft ook ervoor gezorgd dat de high-tech batterijen kunnen worden verzonden.

21 augustus 2017

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x