Deufol - Digital Champion 2018

Deufol - Digital Champion 2018

26 maart 2018

Digitale competentie, niet alleen als een buzzword of belofte, maar consequent bedacht, ontwikkeld en geprogrammeerd en uiteindelijk beschikbaar gesteld als apps in onze eigen cloud. Dit is ons Deufol Data Connect-systeem waarmee u uw dagelijkse bedrijfsprocessen digitaal en transparant langs uw waardeketen kunt in kaart brengen.

We zijn dan ook bijzonder trots u te kunnen meedelen dat onze onvermoeibare inspanningen om de Deufol-diensten te digitaliseren, zijn erkend, toegekend en geëerd als de maatstaf voor onze branche.
"Deutschland Test" en het Hamburgerisches WeltWirtschaftsinstitut (HWWI) hebben ongeveer 10.000 bedrijven in Duitsland geanalyseerd om de kampioenen van hun industrie te identificeren. Hiervoor werden 2 enquêtes uitgevoerd, bestaande uit een uitgebreide vragenlijst en een geautomatiseerde webevaluatie. De resultaten werden gecumuleerd en het bedrijf met de hoogste score kreeg de titel Digital Champion. Een gedetailleerde beschrijving van de enquête en de cumulatieve resultaten van alle industrieën werd gepubliceerd in het 10/2018 nummer van Focus Money.

Zodat u ook zeker kunt zijn dat u in de toekomst de digitale verbinding in uw logistieke waardeketen in een steeds snellere en uitdagendere bewegende wereld niet zult verliezen, zullen we onze oplossingen voor u blijven verbeteren en vervolmaken. We zien deze prijs daarom als een stimulans om onszelf voortdurend te optimaliseren en een beslissende rol te spelen bij het vormgeven van de toekomst van onze sector als technologieleider.

Al onze 93 locaties in 11 landen op 3 continenten zijn gespecialiseerd in het opnemen van uw wereldwijde goederenstromen op de best mogelijke manier, ze digitaal te verwerken en ook fysiek te optimaliseren voor verpakkingen van de hoogste kwaliteit. Ons Deufol Data Connect-systeem stelt u ook in staat om op elk moment de status van uw project te volgen en al uw processen transparant te bekijken. Op deze manier kunt u er altijd zeker van zijn dat we uw projecten en leveringen op tijd en in de juiste kwaliteit en kwantiteit afhandelen en afleveren.

Bent u geïnteresseerd in onze bekroonde oplossingen voor digitale verpakkingen en logistiek?

Neem vandaag nog contact met ons op zodat we u zo snel mogelijk kunnen ondersteunen bij de implementatie van uw digitale logistieke processen. Dit is de enige manier om uw klanten in de toekomst de best mogelijke service te bieden en uw internationale concurrentievoordeel te vergroten en er winstgevend gebruik van te maken.

Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x