COVID-19: DEUFOL WAREMME BLIJFT DE ZORGSECTOR BELEVEREN: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

COVID-19: DEUFOL WAREMME BLIJFT DE ZORGSECTOR BELEVEREN: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

24 maart 2020

DEUFOL COLLEGA'S: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

In de afgelopen 3 weken heeft ons Deufol Waremme team  meer dan 20.000 m3 aan Health Care-producten (meer dan 58.000 bestellijnen!) vanuit het Waremme EDC (Europees Distributie Centrum) aan ziekenhuizen en apotheken gedistribueerd. Een historisch record!  We willen onze meer dan 100 collega's bedanken die ondanks deze moeilijke tijden het beste van zichzelf blijven geven en blijven presteren om tijdige leveringen te garanderen. Trots om deel te kunnen nemen aan dit belangrijke onderdeel van de supply chain om het Coronavirus te bestrijden!

supply chain health care


DEUFOL WAREMME NAM SNELLE EN DOORGEDREVEN MAATREGELEN TEGEN CORONA.

Dit is het resultaat van ons super gemotiveerd team,  gecombineerd met het snel nemen van de juiste maatregelen om het corona virus op de werkvloer in  bedwang te houden.  Dit is geen sinecure, want ons meer dan 100 medewerkers tellende team werkt in 3 shiften en deelt heel veel werkmateriaal. Van handscanners en computers over wikkelinstallaties tot transporttoestellen. Uiteraard blijven we deze maatregelen volhouden. We hopen zo onze medewerkers en hun families gezond te houden én te de medische sector te kunnen blijven beleveren. Punctueel en betrouwbaar.

opslag herverpakking distributiecentrum

OVER HET DEUFOL EUROPEES DISTRIBUTIECENTRUM TE WAREMME.

Deufol beheert een Europees Distributiecentrum in Waremme voor een multinational in de gezondheidszorg. Wij beheren een magazijn van 18.000 m2 met 17 laad- en loskades. Het gebouw omvat een volledig geautomatiseerd hoogbouwmagazijn, een handmatig palletmagazijn, een geconditioneerd magazijn (koelruimte), een orderverzamelzone en een detailhandelsmagazijn voor pick-and-pack. Het team van 100 medewerkers, verdeeld over 3 ploegen, zorgt de klok rond voor de volgende diensten:

  • Ontvangst, Controle, Sorteren, Palletiseren, Opslag
  • Picking, Packing, Transport Order, Lading
  • Beheer van retours, opvolging van de temperatuur en de vochtigheidsgraad, uitvoering van allerhande extra diensten, zoals kwaliteitscontrole, (her)labeling, enz....

Wij doen dit: Veilig, Veilig, Betrouwbaar, Efficiënt en Kostenbewust.

Deufol logistiek laad- en loszone laadzone distributiecentrum

Heb je nood aan professioneel beheer van je goederen?

of stuur een mailtje aan belgium@deufol.com


Contact

belgium@deufol.com


Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x