COVID-19: DEUFOL WAREMME BLIJFT DE ZORGSECTOR BELEVEREN: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

COVID-19: DEUFOL WAREMME BLIJFT DE ZORGSECTOR BELEVEREN: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

24 maart 2020

DEUFOL COLLEGA'S: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

In de afgelopen 3 weken heeft ons Deufol Waremme team  meer dan 20.000 m3 aan Health Care-producten (meer dan 58.000 bestellijnen!) vanuit het Waremme EDC (Europees Distributie Centrum) aan ziekenhuizen en apotheken gedistribueerd. Een historisch record!  We willen onze meer dan 100 collega's bedanken die ondanks deze moeilijke tijden het beste van zichzelf blijven geven en blijven presteren om tijdige leveringen te garanderen. Trots om deel te kunnen nemen aan dit belangrijke onderdeel van de supply chain om het Coronavirus te bestrijden!

pick en pack voor pakketservices packing voor producten voor gezondheidszorg covid 19


DEUFOL WAREMME NAM SNELLE EN DOORGEDREVEN MAATREGELEN TEGEN CORONA.

Dit is het resultaat van ons super gemotiveerd team,  gecombineerd met het snel nemen van de juiste maatregelen om het corona virus op de werkvloer in  bedwang te houden.  Dit is geen sinecure, want ons meer dan 100 medewerkers tellende team werkt in 3 shiften en deelt heel veel werkmateriaal. Van handscanners en computers over wikkelinstallaties tot transporttoestellen. Uiteraard blijven we deze maatregelen volhouden. We hopen zo onze medewerkers en hun families gezond te houden én te de medische sector te kunnen blijven beleveren. Punctueel en betrouwbaar.

europees distributiecentrum magazijn voor medische producten logistiek voor medische producten

OVER HET DEUFOL EUROPEES DISTRIBUTIECENTRUM TE WAREMME.

Deufol beheert te Waremme een Europees Distributiecentrum voor een Mölnlycke Health Care, een multinational in de sector van de gezondheidszorg. In een magazijn van 18.000 m2, met 17 laad- en loskades beheren we 32.000 palletten. Het gebouw omvat  een  volautomatisch hoogbouw magazijn, een manueel pallettenmagazijn, een temperatuurgecontrolleerd magazijn (cold room), een order picking zone en een retailmagazijn voor pick en pack. Het team van 100 medewerkers, verdeeld over 3 ploegen, verzekert er rond de klok volgende diensten:

  • Ontvangst, Controle, Sortering, Palletisering, Opslag
  • Picking, Packing, Transportbestelling, Laden
  • Beheer van terugzendingen, monitoring van temperatuur en luchtvochtigheid, doorvoeren van allerhande extra diensten, zoals kwaliteitscontroles, (her-)labeling, enz...

Op dagbasis behandelen we er 55 vrachtwagens (inkomend en uitgaand) en verzenden we 25.000 kartons. Continu. Betrouwbaar. Efficiënt en kostenbewust. 

Deufol logistiek laad- en loszone laadzone distributiecentrum

Heb je nood aan professioneel beheer van je goederen?

of stuur een mailtje aan belgium@deufol.com


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x