DEUFOL NIEUWS

"It's not about getting it there, it's about how it gets there."

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

COVID-19: DEUFOL WAREMME BLIJFT DE ZORGSECTOR BELEVEREN: DANKJEWEL! PROFICIAT! DOE ZO VOORT!

Deufol Waremme verdeelde de voorbije 3 weken meer dan 20.000 m3 aan gezondheidsproducten vanuit ons EDC aan ziekenhuizen en apotheken. Een record! DIKKE DANK U! aan onze collega's die ondanks deze moeilijke tijden het beste van zichzelf blijven geven om tijdige leveringen te garanderen. Trots dat DEUFOL deel is van de toeleveringsketen om het Coronavirus te bestrijden!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

DEUFOL NODIGT JE UIT OP ANTWERP XL 2020. WEES ONZE VIP-GAST!

DEUFOL, wereldleider in Industriële verpakking & toeleveringsketen nodigt je uit om VIP-gast te zijn op Antwerp XL 2020. Kom naar onze stand H50. Antwerp XL is het evenement gewijd aan breakbulk, projectlading, RoRo en heavy lift maritieme logistiek. Kom met ons praten over de uitdagingen en problemen in uw verpakking & Supply Chain.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol verhuist een hoogtechnologische productielijn van België naar US.

Voor een klant in de sector van meetinstrumenten heeft Deufol recent een productielijn verhuisd van België naar USA. Deze verhuis was een “turnkey project”. De productielijn moest perfect werkend terug opgeleverd worden op de nieuwe locatie. We namen alles voor onze rekening: Demontage – Verpakking – Transport & Douane – Uitpakken en Montage. Industriële Verhuis: een Deufol expertise!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol opent 4500 m2 DEUFOL Liège Airport magazijn.

Deufol is nu aanwezig te Luik, met een 4500m2 magazijn op een boogscheut van de luchthaven. Het magazijn heeft ook een zeer goede connectiviteit naar de Luikse Trimodale binnenhaven en het Europese binnenland, heeft 6 laadkades en kan tot 6000 palletten huizen. Perfect voor uw distributielogistiek of import/exportstromen!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM: START!

DEUFOL start in 2020 in Benelux & Frankrijk met een DEUFOL SUPPLY CHAIN SOLUTIONS TEAM. We leiden onze collega'sop zodat ze (beter) gewapend zijn om jou bij te staan in het analyseren en verbeteren van je logistiek management. Want DEUFOL staat voor een complete verpakkings- en logistieke dienstverlening op maat!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

DEUFOL SPONSORT HET AGORIA SOLAR TEAM

Voor de tweede keer op rij is Deufol sponsor van het Belgische AGORIA SOLAR-TEAM. Het is een team van ingenieursstudenten die de uitdaging aangaan om een 100% door de zon gedreven wagen te ontwerpen en te produceren om deel te nemen aan de Bridgestone World Solar Challenge in Australië. Deufol levert gratis de juiste verpakking voor de auto en alle accessoires, evenals de documentatie voor het transport van de gevaarlijke goederen.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol Saint-Nabord: Inhuldiging van de uitbreiding van het magazijn. Meer dan een hectare gewijd aan medische producten!

Deufol breidde zijn magazijn in Saint-Nabord - het Frans distributiecentrum voor Lohmann & Rauscher - uit met 3000 m2. Een goede reden om een feestje te organiseren!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol Export Packaging Engineering workshop

Hoe de meest geschikte exportverpakking ontwerpen? Dat is maatwerk: Op maat van de transportroute: zee, lucht, weg? Op maat van het product: Zwaar of licht? Groot of klein? Breekbaar of robuust? Corrosie, temperatuur of schokgevoelig? ... Dit is wat DEUFOL-collega's leren in de DEUFOL BOX ENGINEERING WORKSHOPS. Zoals vandaag in Lier.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol HOUThalen goes HOUT!!

Een mooi beeld bij Deufol Technics in Houthalen deze week: De eerste houten exportverpakkingen gebouwd en geleverd! Vanaf krijgt u van ons in Houthalen, naast expertise in staal, ook expertise in Exportverpakking! Een nieuwe stap om onze Industriële Verpakkingsservice in regio Limburg te versterken.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

VCA certificatie

Op 31 Juli 2018 ontvingen onze sites Deufol Lier en Deufol Port of Antwerp - na vlekkeloos verlopen audits - hun hernieuwd VCA-certificaat! U kan dus blijven rekenen op onze mobiele teams, die bij u veilig en kwalitatief verpakkingswerk komen leveren. Meer weten? Contacteer ons via belgium@deufol.com !

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Het Punch Powertrain Solar Team brengt een bezoek aan Deufol.

Gisteren bezocht het Punch Powertrain Solar Team sponsor Deufol. De raceauto 'Punch II' (3e in BRIDGESTONE WORLD SOLAR CHALLENGE 2017!) werd gepresenteerd aan het Deufol-personeel op onze Lier-site. In oktober neemt Punch II deel aan de CARRERA SOLAR ATACAMA in Chili, de zwaarste race voor solarcars ter wereld. Deufol zal opnieuw 'topklasse' verpakkingen leveren voor de 'topklasse' auto en materialen zodat ze veilig in Chili aankomen. Hopelijk brengt Punch II een medaille mee naar huis! Duimen maar!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol ondertekent het VIL Charter Duurzame Logistiek!

Deufol streeft naar economische rentabiliteit mét respect voor mens en milieu. Want wij dragen mee de verantwoordelijkheid voor de generatie van morgen!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Interview met Deufol in de Supply Chain-bijlage bij Trends van 21 juni.

Een klant die zijn goederen uit handen geeft moet op beide oren kunnen slapen. Die garantie bieden wij.” Aan het woord is Ralph Mertens, business development manager bij de verpakkingsmultinational Deufol.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Ontdek hoe Deufol uw importstromen beheert, ook van producten die nog giftige gassen bevatten.

Als u goederen importeert, is vlot op de markt te brengen van uw producten essentieel voor uw bedrijf. Goederenontvangst, douane-inklaring, kwaliteitscontroles, (re-) verpakking & (her-) etikettering, opslag & verzending naar uw klanten ... het is cruciaal om het tijdig, efficiënt en veilig te doen.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol - Digital Champion 2018

Digitale competentie, niet alleen als een buzzword of belofte, maar consequent bedacht, ontwikkeld en geprogrammeerd en uiteindelijk beschikbaar gesteld als apps in onze eigen cloud.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Optimalisatie leidt tot extra vrije opslagruimte in Tienen!

Door optimalisatie van de lay-out in ons logistiek centrum in Tienen is het ons gelukt om extra vrije ruimte te creëren voor 3000 palletten, waardoor onze opslagcapaciteit met 10% is verbeterd. Een geweldige prestatie van ons Deufol Tienen-team, uitgevoerd in een paar weken! Dus als u opslagruimte nodig heeft voor uw goederen, neem dan contact op met ons Tienen-team: belgium@deufol.com!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol maakt een veilige verpakking voor de Siemens racecar op zijn weg naar Las Vegas.

Door gebruik te maken van onze expertise, is het duidelijk dat Siemens niet wil gokken voor ze in Las Vegas aankomen! Deufol wil Siemens bedanken voor het vertrouwen!

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

De solarwagen van het Punch Powertrain Solar Team is klaar voor verzending!

Deufol is trots om deel uit te maken van het ondersteunende bedrijf voor het Belgische team. Deufol Lier heeft niet alleen een kist op maat voorzien voor het transport van de Solarauto, uitrusting en reserveonderdelen, maar heeft ook ervoor gezorgd dat de high-tech batterijen kunnen worden verzonden.

Lees meer
Deufol. Packaging. Next Level.

Deufol op Transport & Logistics beurs in Antwerpen (van 17 tot 19/10/2017)

DEUFOL, wereldmarktleider op het gebied van industriële goederenverpakking, is een globale speler. Met 93 vestigingen in 11 landen zijn we voor u wereldwijd aanwezig. DEUFOL BELGIË biedt u met 9 sites een netwerk van logistieke mogelijkheden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x