De Deufol Maritieme HUB in de Haven van Antwerpen: Industriële verpakking en logistiek.

Jouw HUB-oplossing, perfect gelegen in de haven van Antwerpen.

Onze Deufol HUB-locatie is perfect gelegen aan het Churchilldok in het hart van het Breakbulk-gebied van de Antwerpse haven, dicht bij alle andere Breakbulk-terminals. De Deufol HUB is een multimodaal aangesloten site (Water - Spoor - Baan), waardoor vertragingen en transportkosten in je logistieke processen worden gereduceerd. De 40.000 m² AEO gecertifieerde site, met douane-entrepot mogelijkheden, leent zich uitstekend voor je import- of exportstromen. Goed uitgerust, kunnen wij al uw projectladingen behandelen.

De maritieme verpakkings- en logistieke HUB.

Heb je ondersteuning nodig bij de exportverpakking en toeleveringsketen van je goederen?  Als specialist in exportverpakking en logistieke dienstverlening voor industriële goederen kan Deufol je helpen. Ons maritiem industrieel verpakkings- en logistiek centrum in de Antwerpse haven kan alle soorten zendingen aan, van klein tot overmaats. Wij zorgen voor de gepaste verpakkingsoplossing, hoe groot, breekbaar of zwaar jouw goederen ook zijn.

Een greep uit onze dienstverlening.

INDUSTRIËLE EXPORTVERPAKKING

Als specialist in exportverpakkingen bieden wij je professionele zeewaardige verpakking van industriële (en breakbulk) goederen. We zorgen voor de juiste verpakking voor jouw goederen en de transportroute: het juiste ontwerp met de juiste materialen, zoals ISPM 15 gecertificeerd hout (massief hout, OSB, multiplex), beschermende folies (ALU folie, VCI folie, krimpfolie), bescherming tegen vocht, stalen profielen voor versteviging, en oplossingen voor het monitoren van je vracht.

Onze goed uitgeruste mobiele verpakkingsteams kunnen verpakken op elke haventerminal, of bij jou ter plaatse.

Deufol export verpakking voor industriële goederen

HET STUWEN VAN CONTAINERS VOOR ZEEVRACHT

Wij zorgen voor een optimale belading van jouw zeecontainers door de juiste containers te selecteren, de ideale gewichtsverdeling te plannen en de lading in de container vast te zetten. Voor alle soorten zeecontainers. 20FT of 40FT. General, High Cube, Open Top of Flat Rack containers. Doe beroep op ons voor zeewaardig verpakken en container stuffing en container stripping. VGM (Verified Gross Mass) inbegrepen.

Deufol maritieme container laden en lossen

OPSLAG EN MAGAZIJNBEHEER

Heb je opslag nodig in het hart van de Antwerpse haven? De Deufol Port of Antwerp HUB beschikt over 3 magazijnen met een totale capaciteit van 15.000 m² en palletstellingen voor 5.000 paletten.

Wij kunnen jouw goederen ontvangen, opslaan en verzenden. Inclusief opslag onder douanetoezicht. Wij beheren deze in onze AEO-gecertificeerde en entrepotmagazijnen. De Deufol Supply Chain & Warehouse Management Software garandeert je de perfecte transparantie, controle en flexibiliteit voor je goederen en goederenstromen.

Doe een beroep op ons voor professioneel magazijnbeheer :  opslag, douanentrepot, belading en losen van containers, sorteren, kwaliteitscontrole, verpakken, ompakken en verzenden.

Deufol opslag en magazijnbeheer

Deufol logistiek voor zware goederen

TRANSPORTORGANISATIE

Heb je ondersteuning nodig bij het organiseren van je goederentransport?  Wij organiseren jouw transporten voor je. Ook voor speciale transporten bieden wij de juiste service. Ongeacht de grootte, ongeacht de transportwijze, ongeacht de herkomst of bestemming. Indien nodig, douaneaangiften inbegrepen.

Transport organisatie

JOUW VOORDELEN

Onze DEUFOL HUBs elimineren overbodige logistieke processen en verminderen de gebruikte middelen en het energieverbruik tijdens het hele proces. Jouw voordelen:

  • Kostenbesparing
  • Tijdsbesparing
  • Betrouwbaarheid
  • Transparantie
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid

Duurzaamheid

Meer efficiëntie

Meer weten? Contacteer ons!

Bel ons: +32 (0)3 488 21 92

Mail ons: belgium@deufol.com

Contactformulier

De Deufol Maritieme HUB in de Haven van Antwerpen: Industriële verpakking en logistiek.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x